Obvestila!

Obvestilo uporabnikom dimnikarskih storitev

Družba za izvajanje dimnikarskih storitev EKO DIM d.o.o., vsem gospodinjstvom, ki uporabljajo kurilne naprave sporoča, da bomo kot sedaj tudi v prihodnje,
na območjih, kjer izvajamo dimnikarske storitve, Vse stranke o izvedbi dimnikarskih storitev tudi v prihodnje pisno obveščali.

S 1.1.2017 Prične veljati nov Zakon o dimnikarskih storitvah, ki enako kot do sedaj opredeljuje obvezne dimnikarske storitve. Izvedba dimnikarskih storitev je obvezna za vse uporabnike, za kar mora po novem zakonu uporabnik poskrbeti sam. Dimnikarske storitve morajo biti izvedene pri vseh uporabnikih malih kurilnih naprav ter vnesene v državno evidenco storitev, ki jo vodi ministrstvo za okolje in prostor. (dolžnost dimnikarske družbe) Z uveljavitvijo novega zakona je možna tudi izbira dimnikarske družbe, ki ima vsa potrebna dovoljenja in je vpisana v register izvajalcev, ki bo izdelan in objavljen na spletnih straneh MOP. (Ministrstva za okolje in prostor).

V kolikor uporabniki sprememb ne želite avtomatično ostane izvajalec obstoječa dimnikarska družba ( EKO DIM d.o.o.).

Za izvedbo obveznih dimnikarskih storitev vas bomo pisno obvestili.

Dimnikarske storitve pa lahko pri nas tudi naročite na telefonski številki 080 72 73 (med 7.00-9.00 ter 12.00-14.00) ali nam pišete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Obvestilo uporabnikom dimnikarskih storitev: Nov zakon o dimnikarskih storitvah - KLIK Novica - KLIK

EKO DIM d.o.o.

GAČNIKOVA POT 2,
2390 RAVNE NA KOROŠKEM

Brezplačni klici:

Fax: 02 82 20 952
E-mail: info@ekodim.si

Facebook

Več o podjetju

Vloga dimnikarske službe

Izvajanje nadzora nad malimi kurilnimi napravami, odstranjevanja katranskih oblog – čiščenje zaradi zagotavljanja požarne varnosti, varovanje človekovega zdravja, varstvo okolja.

© 2016 EKO DIM d.o.o.